Ambolten 39 6000 Kolding

Om Scanjagt ApS i Kolding

Velkommen hos Scanjagt i Kolding. Kom ind og besøg os i jagtbutikken. Vi har altid kaffe på kanden og kan fremvise et stort udvalg af populær jagttøj og jagtudstyr. Vores erfaringer rækker vidt. Derfor arrangerer vi også jagter for vore kunder. Vi har blandt andet arrangeret både elgjagt og gåsejagt for Jagtmagasinets Steen Andersen fra DK4. Vi glæder os til dit besøg.

E-mail

info@scanjagt.com

Telefon

75 58 04 04

Åbningstider

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: Efter aftale
Onsdag: Efter aftale
Torsdag: Efter aftale
Fredag: Efter aftale 
Lørdag: Lukket 

 

 

 

 

 

Personale

Ulrik
Ledelse, indkøb og salg
Svend
Regnskab og bogholderi
Jacob
IT-ansvarlig, webmaster
Kasper
Ansvar for showroom og lager
Torben
Ekspedition, logistik og forsendelse

 

Adresser

Showroom og administration
Scanjagt.com
Ambolten 39
6000 Kolding

Cvr. nr. 32307175

Lager, forsendelse og returvarer
Scanjagt.com
Ambolten 39
6000 Kolding

Betaling

Scanjagt modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Scanjagt krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, så udstedes tilgodebevis på beløbet, som du efterfølgende kan handle for. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Levering

Scanjagt sørger for levering med Post Danmark eller GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Scanjagt. kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Scanjagt naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Scanjagt tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. Der leveres til Færøerne, Grønland og udlandet efter nærmere aftale.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Scanjagt, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Scanjagt. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Scanjagt på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.

Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Scanjagt, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Scanjagt. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Reklamationsret

Scanjagt yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Scanjagt indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

I forbindelse med reklamationssager afholder Scanjagt returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamation og varereturnering Ved fejl, mangler eller evt. udeblevelse af leverance bedes henvendelsen rettet til: Scanjagt Ambolten 39 6000 Kolding Email: info@scanjagt.dk Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Refusion I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og scanjagt.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. Vi glæder os til at handle med dig lige som vi står klar med rådgivning, vejledning og service indenfor vores felt.

Knæk og bræk

Ulrik Fausing
Indehaver